Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
 
021-311-03-62

PREŢ

REDUCERE

Parteneri

Rominsolv SPRL

RomInsolv SPRL este o echipă formată din economişti, experţi contabili, evaluatori şi jurişti cu experienţă în domeniu, care colaborează pentru parcurgerea cu celeritate şi în condiţii de calitate a procedurilor de reorganizare şi lichidare.

www.rominsolv.ro

Gefin Insolv IPURL

Gefin Insolv IPURL este o societate profesională specializată în domeniul procedurilor de insolvenţă (reorganizare/lichidare judiciară), lichidare administrativă, salvgardarea întreprinderii (concordatul preventiv/mandatul ad-hoc), fiind membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, fiind organizată ca întreprindere profesională cu răspundere limitată în conformitate cu dispoziţiile O.U.G. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă aprobată prin Legea 254/2007.

www.gefin.ro/ro/home

Padeea Insolv SPRL

Prestigiul societăţii noastre se datorează pe de o parte pe bogată experienţă acumulată şi pe de altă parte pe o echipă solidă de specialişti ce acţionează în domeniile insolvenţă respectiv reorganizare judiciară şi faliment, dar şi restructurare şi lichidare voluntară.

www.padeea.ro

BNS INSOLVENCY IPURL

Politica firmei este aceea de a asigura performanţa: servicii de calitate, implicarea rapidă şi rezolvarea pertinentă a problemelor financiare, tehnice şi juridice prin identificarea soluţiilor pentru fiecare client.

www.bnsinsolvency.ro

AA Total Insolvency IPURL

AA Total Insolvency IPURL este o societate civilă profesională care are ca obiect unic de activitate prestarea serviciilor în domeniul insolvenţei. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm sunt lichidări administrative şi reorganizări / lichidări judiciare. Compania noastră este afiliată la UNIPIR, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă.

www.lichidare-dizolvare.ro

Pop & Asociaţii IPURL

Pop & Asociaţii este o firmă românească de avocatură care oferă servicii de consiliere în domenii precum dreptul comercial, corporativ, financiar, imobiliare, construcţii, investiţii străine în România, domeniul bancar, fuziuni şi achiziţii, insolvenţă, asigurări, concurenţă neloială, proprietate intelectuală, dreptul mediului, dreptul muncii şi al familiei, mass-media, sport şi divertisment, având o experienţă cuprinzatoare în aceste domenii. Firma Pop & Asociaţii dispune de asemenea şi de un excelent departament de litigii extinzându-ne şi asupra rezolvării conflictelor de management şi arbitraj, recuperarea datoriilor, insolvenţă.

www.legal-assistance.ro

Cabinet Individual de Insolvenţă Dumitru Silvan Găvenea

Cabinetul este condus de domnul Silvan Găvenea, avocat, membru al Baroului Bucureşti, din anul 1999 şi practician în insolvenţă (lichidator), membru al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România din anul 2005. Suntem familiarizaţi deopotrivă cu aparărea drepturilor creditorilor, cât şi ale debitorului. Putem furniza strategii de restructurare şi întocmi planuri de reorganizare. Avem capacitatea de a prognoza posibilitatea recuperării creanţelor de către creditori.

www.insolventa-faliment.ro

Tănasă şi Asociaţii SPRL

Este o societate civilă profesională de administrare şi lichidare judiciară. Membru activ al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, desfăşurând activităţi specifice obiectului de activitate menţionat, cu preponderenţă în domeniul reorganizării şi lichidării judiciare.

www.tanasasiasociatii.ro

Cabinet Individual de Insolvenţă Ciuraru Remus

Cabinet Individual de Insolvenţă Ciuraru Remus oferă consultanţă cu privire la demersurile anterioare deschiderii procedurii judiciare de insolvenţă, sub aspect juridic şi economic, dar şi cu privire la măsurile ce trebuie luate în vederea lichidării unei societaţi aflată într-o stare caracterizată prin imposibilitate de a efectua plaţi.

www.i-clm.ro