Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
0721 438 668

PREŢ

REDUCERE

Parteneri

Rominsolv SPRL

Știm că jucăm un rol important în relațiile economice între partenerii de afaceri pe care ni-l asumăm pe deplin. Activăm cu seriozitate, profesionalism și cu o experiență de 16 ani de practică, lucrând cu oameni și companii, susținându-le cauzele și participând activ la vitalizarea şi însănătoşirea mediului de afaceri din România. Ne ghidăm după principii esențiale atât pentru echipă, cât și pentru cei pe care îi reprezentăm: soluții personalizate, transparență, inovație și corectitudine.

www.rominsolv.ro

Cabinet de Insolvență Hârceagă Cosmin Aurelian

Experiența de peste 8 ani de zile în derularea procedurilor de insolvență/reorganizare/faliment, dobândită în cadrul tuturor formelor de organizare a profesiei (Cabinet Individual de Insolvență, IPURL și SPRL) au creionat rigorile în vederea abordării și soluționării fiecărei probleme în parte, de aceea principiile după care ne ghidăm contribuie la o soluționare eficientă a situaților dificile în fața cărora vă aflați.

www.chinsolvency.ro

Fineco Insolvency SPRL

Echipa Fineco Insolvency SPRL, formată din profesioniști cu o bogată experiență în domeniul insolvenței, juridic și economic, identifică cele mai bune soluții pentru rezolvarea diferitelor cazuri de insolvenţă sau de prevenție a acesteia.

www.finecoinsolvency.ro

Gefin Insolv IPURL

Gefin Insolv IPURL este o societate profesională specializată în domeniul procedurilor de insolvenţă (reorganizare/lichidare judiciară), lichidare administrativă, salvgardarea întreprinderii (concordatul preventiv/mandatul ad-hoc), fiind membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, fiind organizată ca întreprindere profesională cu răspundere limitată în conformitate cu dispoziţiile O.U.G. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă aprobată prin Legea 254/2007.

www.gefin.ro/ro/home

BNS INSOLVENCY IPURL

Politica firmei este aceea de a asigura performanţa: servicii de calitate, implicarea rapidă şi rezolvarea pertinentă a problemelor financiare, tehnice şi juridice prin identificarea soluţiilor pentru fiecare client.

www.bnsinsolvency.ro

AA Total Insolvency IPURL

AA Total Insolvency IPURL este o societate civilă profesională care are ca obiect unic de activitate prestarea serviciilor în domeniul insolvenţei. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm sunt lichidări administrative şi reorganizări / lichidări judiciare. Compania noastră este afiliată la UNIPIR, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă.

www.lichidare-dizolvare.ro