Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
 
021-311-03-62

PREŢ

REDUCERE

08 august 2012

Premieră online: Prima casă solară realizată prin PRISPA, licitată pe Fairsolve.com

Fairsolve.com găzduiește pe 10 august licitația online pentru vânzarea primului prototip de casă solară din România. Această vânzare sprijină participarea echipei PRISPA la competiția Solar Decathlon Europa 2012 de la Madrid.

După ce a găzduit licitația pentru vânzarea mall-ului Liberty Center din București, platforma de licitații cu executare silită Fairsolve.com propune din nou o licitație specială, pe 10 august: tranzacționarea primului prototip de casă solară realizat în Romania prin proiectul PRISPA. Prototipul este o casă 100% independentă energetic, de 72 de mp utili, realizată de prima echipă românească calificată la concursul Solar Decathlon Europa 2012. Prețul de deschidere în licitație este de 50.000 EUR, iar pasul de licitare este de 500 EUR.

Casa solară asigură întreg confortul de care are nevoie o familie, în orice anotimp, în orice peisaj, respectând inclusiv normele referitoare la seisme. Îmbinând elemente tradiționale românești cu dotări extrem de actuale (dincolo de panourile solare amplasate pe întreg acoperișul, casa este iluminată pe tehnologie LED, iar sistemele de alimentare cu apă și ventilare sunt gândite pentru a asigura un nivel minim de mentenanță), casa solară este o solutie viabilă, rapidă și economică, pentru omul contemporan.

Prototipul este asamblat în București și poate fi vizionat de către cei interesați.

Asa cum menționam, nu este prima oară când platforma Fairsolve.com vine pe piață cu o licitație specială. Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vânzare printr-o licitație publică pentru datorii neachitate către trei bănci. Licitația a fost programată pentru 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, fară a avea însă exclusivitate, de către www.fairsolve.com. Prețul de pornire al licitației este de 60 de milioane de euro.

Reprezentanții Fairsolve.com speră ca acesta este numai începutul și că piața este acum pregatită pentru tranzacții de asemenea anvergură. Afirmațiile se bazează și pe avantajele unice ale platformei Fairsolve.com: ușurință în utilizare, facilități atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători, siguranța în efectuarea tranzacțiilor, transparentă și eficiență.

…………………………………………………………………………

Lansat în 2011, Fairsolve.com facilitează comercializarea online de bunuri supuse vânzării forțate, punând în legătură practicienii în insolvență, executorii judecătorești și instituțiile financiare cu potențiali cumpărători din țară și din străinătate. Platforma este deschisă și vânzărilor sau licitațiilor de produse și servicii aflate în proprietate privată și necondiționate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la prețul corect”, Fairsolve asigură marketingul activ al licitațiilor, înscrierea și selectarea participanților la licitație, licitația propriu zisă și comunicarea între parțile dosarului de executare silită sau de insolvență.