Site-ul FAIRSOLVE.com foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.      Închide notificarea
 
0721 438 668

PREŢ

REDUCERE

30 octombrie 2013

Fairsolve.com lansează noi servicii pentru vânzarea şi cumpărarea de bunuri aflate în executare silită sau lichidare judiciară

Teren intravilan în sectorul 3 din Bucuresti la 60 euro/mp sau teren intravilan în judeţul Timiş la 5 euro/mp, auto-utilitară Mercedes Sprinter la 2160 euro sau Audi A4 la 19.180 lei, staţie de betoane la 7.890 lei sau apartament cu 3 camere în Galati la 39.675 euro, sunt doar câteva exemple de bunuri achiziţionate pe platfoma de licitaţii online Fairsolve.com, pe care o descoperim într-un nou format grafic, accesibil şi intuitiv tuturor celor care doresc să vândă sau să cumpere într-o manieră legală, eficientă şi transparentă.

Încă din prima pagină a platformei Fairsolve.com, cei interesaţi au acum instrumente avansate de filtrare a bunurilor licitate, incluzând posibilitatea de a viziona cele mai noi anunţuri şi cele mai atractive licitaţii precum şi licitaţiile cu reducere. Potenţialii cumpărători pot căuta cele mai oportune licitaţii în funcţie de preţul cerut şi de discount-ul oferit de vânzător.

În continuare, fie că doresc să liciteze sau să ofere spre cumpărare bunuri aflate în proprietate personală ori în numele unor debitori, utilizatorii platformei trebuie să se înregistreze mai întâi ca membri ai comunităţii online. Cei interesaţi de achiziţii vor putea participa la licitaţiiîn mod direct şi transparent.

Lansată în 2011, Fairsolve.com rămâne singura platformă care facilitează comercializarea online de bunuri supuse vânzării forţate, punând în legătură practicienii în insolvenţă, executorii judecătoreşti şi instituţiile financiare cu potenţiali cumpărători din ţarăşi din străinătate. Platforma este deschisă şi vânzărilor sau licitaţiilor de produse şi servicii aflate în proprietate privatăşi necondiţionate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la preţul corect”, Fairsolve asigură marketingul activ al licitaţiilor, înscrierea şi selectarea participanţilor la licitaţie, licitaţia propriu zisăşi comunicarea între parţile dosarului de executare silită sau de insolvenţă.

Platforma Fairsolve.com este deţinută în parteneriat de experţii în insolvenţă Gheorghe Piperea, Mircea Deaconu şi  Florian Mateiţă, asociaţi în societatea de practicieni în insolvenţă RomInsolv SPRL, Lucian Despoiu fondator şi Managing Partner Kondiment Gmbh, unul dintre pionierii marketingului online din România şi Dragoş Stanca, Managing Partner Thinkdigital, specialist în comunicare media şi antreprenor.